Jautienos troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Kviečiai, 0.5 valgomojo šaukšto
- Juodieji pipirai, 12 vienetų
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuplauta nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kvadratėliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama. Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais, užpilama pomidorų padažu. Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, kuriame troškintas. Prie jo tinka virtos bulvės ar makaronai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai