Jautienos troškinys

Jautienos troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Cukrus, rudasis, 1 valgomasis šaukštas
  • Alus, tamsus, 0.5 litro
  • Vanduo, 0.5 litro
  • Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
  • Gvazdikėliai, malti
  • Druska
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Sviestas, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Susmulkinti svogūnus ir česnakus. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti, kol svogūnai gražiai pagelsta.
Jautieną supjaustyti kubeliais ir taip pat pakepinti keptuvėje (5 minutes).
Susmulkinti morkas ir paprikas.
Į puodą sudėti mėsą, daržoves. Suberti prieskonius ir actą.
Supilti vandenį ir alų.
Troškinti ant nedidelio kaitrumo ugnies apie 1 valandą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agne
2016-09-27 09:30
O kiek jautienos?
audra
2015-07-28 16:23
Nesupratau cukraus 1 kg
(anonimas)
2011-12-09 11:31
turetu buti skanu