Jautienos troškinys su briuselio kopūstais
Jautienos troškinys su briuselio kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, supjaustyta gabaliukais, 500 gramų
- Kopūstai, (Briuselio), 250 gramų
- Salierai, (kotai), 2 vienetai
- Svogūnai, supjaustyto griežinėliais, 1 vienetas
- Česnakas, 2 vienetai
- Poras, 1 vienetas
- Morkos, pjaustytos griežinėliais, 2
- Prieskoniai, (pipirai,šavalijas,rozmarinas, bazilikai
- Majonezas, "Daumantų" (su mangais), 3 valgomieji šaukštai
- Aliejus, (kepimui), 3
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsą apkepiname su česnaku, svogūnais ir porais. Saliero kotus supjaustome gabalėliais, morkas - griežinėliais. Mesą dedame į troškintuvą, beriame daržoves, prieskonius ir troškiname apie 20 minučių.
Tada dedame majonezą ir dar patroškiname apie 10 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai