Jautienos troškinys su briuselio kopūstais

Jautienos troškinys su briuselio kopūstais
Jautienos troškinys su briuselio kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, supjaustyta gabaliukais, 500 gramų
  • Kopūstai, (Briuselio), 250 gramų
  • Salierai, (kotai), 2 vienetai
  • Svogūnai, supjaustyto griežinėliais, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 vienetai
  • Poras, 1 vienetas
  • Morkos, pjaustytos griežinėliais, 2
  • Prieskoniai, (pipirai,šavalijas,rozmarinas, bazilikai
  • Majonezas, "Daumantų" (su mangais), 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, (kepimui), 3
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą apkepiname su česnaku, svogūnais ir porais. Saliero kotus supjaustome gabalėliais, morkas - griežinėliais. Mesą dedame į troškintuvą, beriame daržoves, prieskonius ir troškiname apie 20 minučių.

  2. Tada dedame majonezą ir dar patroškiname apie 10 minučių.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ramunė Matulienė
» Rašyti komentarą
» Komentarai