Jautienos troškinys su bruknėm

Jautienos troškinys su bruknėm
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Bruknės, 2 stiklinės
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Lauro lapai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta. Patiekite su bulvių koše. Puoškite bruknėmis ir petražolėmis.</div>

» Rašyti komentarą
» Komentarai