Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, kepta, 100 gramų
- Obuoliai, 1 vienetas
- Riešutai, graikiniai, 1 sauja
- Varškė, grūdėta, 200 gramų
- Imbieras, tarkuotas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sėklų mišinys , 1 sauja
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Actas, balto vyno, 1 arbatinis šaukštelis
- Medus, skystas, 1 arbatinis šaukštelis
- Imbieras, tarkuotas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Dižono garstyčios
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais.
Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu.
Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite.
Pagaminkite užpilą, supilkite ant salotų bei išmaišykite.
Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai