Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu

Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Želė, 1 pakelis
  • Jogurtas, mėgiamas, 360 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Želės miltelius ištirpinti karštam vandeny,o kai atvės padėti į šaldytuvą. Želei pradėjus tirštėti, supilam ją į plaktuvą ir suplakam kartu su jogurtu (plakti apiec 10 min.). Suplakus, supilti į formą ir padėti sustingti. Putėsiams pilnai sustingus galima uždėti mėgstamų uogų bei jas užpilti žele sluoksniu.

Štai Jums lengvas ir skanus desertas :)

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą