Jogurtinis obuolių pyragas

Jogurtinis obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Natūralus jogurtas, 250 gramų
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Miltai, 150 mililitrų
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • vanilės esencija, 1 arbatinis šaukštelis
  • Saulėgrąžos, lukštentos
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.

  2. Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.

  3. Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.

  4. Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai