Jogurtinis obuolių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Natūralus jogurtas, 250 gramų
- Obuoliai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Miltai, 150 mililitrų
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- vanilės esencija, 1 arbatinis šaukštelis
- Saulėgrąžos, lukštentos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Kiaušinius išplakti su cukrumi, natūraliu jogurtu ir vanile. Suberti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Obuolius suberti į masę.
Tešlą pilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstyti išlukštentų saulėgrąžų.
Kepti 30 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai