Jogurtinis pudingas
 
                         akcijas
                        akcijas
                    - Mėlynės, 0.5 litro
- Žalioji citrina, 1 vienetas
- Želatina, 25 gramai
- Apelsinų sultys, 0.5 litro
- Jogurtas, 600 gramų
- Cukrus, 120 gramų
- Kiaušinių baltymai, 3 vienetai
- Plakta grietinėlė, 400 gramų
- Vanilė, 1 vienetas
- Vanilės ankštį perpjauti pusiau, išimti sėklas. 
- Gerai nuplauti ir nusausinti citriną. Smulkia tarka nutarkuoti žievę, o sultis išspausti ir supilt į nedidelį puodą. 
- Citrinų sultis kaitinti su puse kiekio cukraus, kol cukrus ištirps. 
- Atskirame inde gerai išplakti jogurtą ir vanilės ekstraktą. 
- Želatiną išbrinkyti apelsinų sultyse, ištirpinti puodelyje virš garų ,kiek atvėsinti ir supilti į jogurto masę, pamaišyti. 
- Po truputį pilti citrinų sirupą ir maišyti į jogurto masę. Taip pat įmaišyti ir išplaktą grietinėlę. 
- Kiaušinių baltymus išplakti su cukrumi iki standžių putų ir kabindami šaukštu iš apačios įmaišyti į jogurto masę. Galiausiai supilti mėlynes ir kiek pamaišyti, kad uogos tolygiai pasiskirstytų (uogas galima kiek pamaigyti, jog išsiskirtų sulčių). 
- Masę supilti į formą ir dėti į šaldytuvą nakčiai, jog sustingtų. 
 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    