Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jogurtas, geriamas, su persikais, 500 mililitrų
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Imbieras, 1 žiupsnelis
- Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Persikai, konservuoti, 200 gramų
- Uogos, 100 gramų
- Kivių želė, 1 pakelis
- Želatina, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Formoje išdėlioti persikus, suberti uogas ir užpilti pagal instrukciją, bet mažesniame kiekyje vandens paruošta kivine žele, paskaninta citrinomis sultimis.
Gabaliuką sutarkuoto imbiero sutrinti su medumi, atskiesti citrinos sultimis.
Supilti į jogurtą ir išmaišyti.
Persikų kompote pagal instrukciją paruošti želatiną ir supilti į jogurtinę masę, permaišyti.
Supilti ant sustingusios kivinės želės.
Palaikyti kelias valandas šaldytuve, kai sušąla, apversti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-21 09:07
Grazi tekstura gavosi
2018-12-13 10:25