Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis

Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jogurtas, geriamas, su persikais, 500 mililitrų
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Imbieras, 1 žiupsnelis
  • Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Persikai, konservuoti, 200 gramų
  • Uogos, 100 gramų
  • Kivių želė, 1 pakelis
  • Želatina, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Formoje išdėlioti persikus, suberti uogas ir užpilti pagal instrukciją, bet mažesniame kiekyje vandens paruošta kivine žele, paskaninta citrinomis sultimis.

  2. Gabaliuką sutarkuoto imbiero sutrinti su medumi, atskiesti citrinos sultimis.
    Supilti į jogurtą ir išmaišyti.
    Persikų kompote pagal instrukciją paruošti želatiną ir supilti į jogurtinę masę, permaišyti.
    Supilti ant sustingusios kivinės želės.
    Palaikyti kelias valandas šaldytuve, kai sušąla, apversti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Danute
2018-12-13 10:25
Labai skanus
Nec
2016-02-21 09:07
Grazi tekstura gavosi