Jogurtinis tortas

Jogurtinis tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Lazdyno riešutai, 100 gramų
  • Želatina, 2 pakeliai
  • Vyšnios, konservuotos, 1 stiklinė
  • Abrikosai, konservuoti, 1 stiklinė
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35%, 100 gramų
  • Jogurtas, 100 gramų
  • Medus, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:

Formą išklokite kepimo popieriumi. Orkaitę įkaitinkite iki 180 0C. Kiaušinių baltymus su puse cukraus išplakti iki standžių putų, o trynius išplakti su vandeniu ir kita dalimi cukraus. Miltus sumaišyti su maltais lazdynų riešutais ir su baltymų putom sukrėsti viską į trynių masę. Kepti apie 15 minučių.

Nupilti skystį iš konservuotų vaisių ir uogų indelių. Jogurtą sumaišyti su 80 g medaus, citrinų sultimis ir tarkuota citrinos žievele. Ištirpintą želatiną sumaišyti su jogurtu ir suplakta grietinėle. Abrikosų skystį sumaišyti su likusiu medumi ir pašildyti. Mišiniu sudrėkinti torto pagrindą. Trečdalį kremo užtepkite ant pagrindo, išdėliokite vaisius ir uogas. Užtepkite dar kremo ir įdėkite į šaldytuvą maždaug 3 valandom.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ssss....u...d...
2016-01-11 12:23
Receptas visiska nesamone. 2 pok zelatinos 280gr kremui? Marazmas.....