Juodųjų serbentų drebučiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji serbentai, 1.5 kilogramo
- Cukrus, 500 gramų
- Gvazdikėliai, 4 vienetai
- Cinamonas, lazdelės, 2 vienetai
- Likeris, juodųjų serbentų, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš juodųjų serbentų išspausti sultis. Į jas suberti cukrų, sudėti gvazdikėlius ir cinamoną.
Nuolat maišant sultis užvirinti, 3 min. virti ant nestiprios ugnies.
Tada nukošti, išimti gvazdikėlius bei cinamoną, supilti likerį ir tuojau pat išpilstyti drebečius į paruoštus stiklainius. Sandariai uždengti juo dangteliais .
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-07-02 21:28
Isspausti juoduju serbentu sultis, sumaisyti su cukrum. Maisyti, kol cukrus istirps. Supilti i iskaitintus stiklainius ir uzdaryti. Neuzmusineti vitaminu kaitinant. Taip mano mociute dare, taip mano mama dare, taip as darau. Visada buvo kuo puikiausi drebuciai.
2022-07-11 18:23