Juodųjų serbentų drebučiai

Juodųjų serbentų drebučiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji serbentai, 1.5 kilogramo
  • Cukrus, 500 gramų
  • Gvazdikėliai, 4 vienetai
  • Cinamonas, lazdelės, 2 vienetai
  • Likeris, juodųjų serbentų, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš juodųjų serbentų išspausti sultis. Į jas suberti cukrų, sudėti gvazdikėlius ir cinamoną.

  2. Nuolat maišant sultis užvirinti, 3 min. virti ant nestiprios ugnies.

  3. Tada nukošti, išimti gvazdikėlius bei cinamoną, supilti likerį ir tuojau pat išpilstyti drebečius į paruoštus stiklainius. Sandariai uždengti juo dangteliais .

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Alma
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa
2018-07-02 21:28
Isspausti juoduju serbentu sultis, sumaisyti su cukrum. Maisyti, kol cukrus istirps. Supilti i iskaitintus stiklainius ir uzdaryti. Neuzmusineti vitaminu kaitinant. Taip mano mociute dare, taip mano mama dare, taip as darau. Visada buvo kuo puikiausi drebuciai.