Juostelės su džemu

Juostelės su džemu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Džemas, džemas arba trintos uogos, 300 mililitrų
Tešlai:
  • Miltai, 350 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Cukrus, 200 mililitrų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi.

  2. Dedame majonezą, paplakame. Sudedame minkštą sviestą ir išplakame iki vientisos masės.

  3. Beriame kepimo miltelius, po truputį miltus, kol galėsime minkyti. Tešla turi nelipti prie rankų, bet nebūti kieta, tad nepadauginkite miltų.

  4. Imame 1/3 tešlos, padaliname tą gabaliuką į 3 dalis ir dedame į kamerą, kad sukietėtų.

  5. Likusią tešlą iškočiojame arba tiesiog rankomis paskirstome ant kepimo popieriaus per visą orkaitės skardą.

  6. Aptepame džemu. Ant viršaus burokine tarka sutarkuojame iš kameros išimtus tešlos gabaliukus.

  7. Kepame 190°C orkaitėje apie 20 minučių arba kol gražiai parus.

  8. Dar karštą kepinį supjaustome juostelėmis ir leidžime atvėsti. Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Jurgitos receptai
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Laimutė
2018-08-13 16:43
Super Inos receptas
Eglė
2017-02-11 20:32
Labai skaniai pavyko iš pirmo karto. Ačiū už receptuką
Laura
2016-11-24 19:42
Begalo skaniai gavosi. Ačiū jums
kepu dabar
2016-08-02 20:20
tikiuos nenusivilsiu
Gabrielius
2016-07-31 16:37
Labai skaniai gavosi, dekui uz recepta