Juostelės su džemu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Džemas, džemas arba trintos uogos, 300 mililitrų
- Miltai, 350 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Cukrus, 200 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kiaušinius išplakame su cukrumi.
Dedame majonezą, paplakame. Sudedame minkštą sviestą ir išplakame iki vientisos masės.
Beriame kepimo miltelius, po truputį miltus, kol galėsime minkyti. Tešla turi nelipti prie rankų, bet nebūti kieta, tad nepadauginkite miltų.
Imame 1/3 tešlos, padaliname tą gabaliuką į 3 dalis ir dedame į kamerą, kad sukietėtų.
Likusią tešlą iškočiojame arba tiesiog rankomis paskirstome ant kepimo popieriaus per visą orkaitės skardą.
Aptepame džemu. Ant viršaus burokine tarka sutarkuojame iš kameros išimtus tešlos gabaliukus.
Kepame 190°C orkaitėje apie 20 minučių arba kol gražiai parus.
Dar karštą kepinį supjaustome juostelėmis ir leidžime atvėsti. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-02-11 20:32
Labai skaniai pavyko iš pirmo karto. Ačiū už receptuką
2016-11-24 19:42
Begalo skaniai gavosi. Ačiū jums
2016-08-02 20:20
tikiuos nenusivilsiu
2016-07-31 16:37
Labai skaniai gavosi, dekui uz recepta
2018-08-13 16:43