Jūros gėrybių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalmarai, 300 gramų
- Krevetės, 300 gramų
- Krabų lazdelės, 200 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Ikrai, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Krevetes išvirti šiek tiek pasūdytame vandenyje.
Supjaustyti kalmarus žiedais ir nulieti verdančiu vandeniu.
Kiaušinius išvirti, ataušinti ir supjaustyti. Krabų lazdeles supjaustyti.
Paruoštus ingredientus sudėti į dubenį ir sumaišyti kartu su majonezu,o ant viršaus dėti raudonųjų ikrų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-02 20:06