Jūros gėrybių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krabų lazdelės, arba krabų mėsa, 200 gramų
- Petražolės, 1 pundelis
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kalmarai, 200 gramų
- Majonezas
- Krevetės, 30 gramų
- raudonieji ikrai, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaušinius išvirti, atšaldyti ir nulupti. Baltymus atskirti nuo trynių. Trynius ir baltymus susmulkinti. Petražoles susmulkinti.
Kalmarus išvirti (virti ne ilgiau 7 minučių!), supjaustyti mažais kubeliais.
Krevetes išvirti pasūdytame vandenyje (2 - 3 minutes). Išimti iš vandens.
Sluoksniuoti širdies formos salotas:
1 sluoksnis - kalmarai (aptepti plonu sluoksniu majonezo)
2 sluoksnis - petražolės
3 sluoksnis - kiaušinių baltymai (aptepti plonu sluoksniu majonezo)
4 sluoksnis - kiaušinių tryniai
5 sluoksnis - ikrai.Salotų kraštus papuošti krevetėmis. Salotas 1 - 2 valandoms padėti į šaldytuvą.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-24 23:25
Sveiki, o kur dingo krabu lazdeles? Kuriame sluoksnyje jos turetu buti?
2014-11-03 22:14