Jūros gėrybių salotos

Jūros gėrybių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krabų lazdelės, arba krabų mėsa, 200 gramų
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kalmarai, 200 gramų
  • Majonezas
  • Krevetės, 30 gramų
  • raudonieji ikrai, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išvirti, atšaldyti ir nulupti. Baltymus atskirti nuo trynių. Trynius ir baltymus susmulkinti. Petražoles susmulkinti.

  2. Kalmarus išvirti (virti ne ilgiau 7 minučių!), supjaustyti mažais kubeliais.

  3. Krevetes išvirti pasūdytame vandenyje (2 - 3 minutes). Išimti iš vandens.

  4. Sluoksniuoti širdies formos salotas:
    1 sluoksnis - kalmarai (aptepti plonu sluoksniu majonezo)
    2 sluoksnis - petražolės
    3 sluoksnis - kiaušinių baltymai (aptepti plonu sluoksniu majonezo)
    4 sluoksnis - kiaušinių tryniai
    5 sluoksnis - ikrai.

  5. Salotų kraštus papuošti krevetėmis. Salotas 1 - 2 valandoms padėti į šaldytuvą.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Astux
2014-11-03 22:14
Krabukus jau paciom susigalvot kur det As dedu po baltymu ir majonezo
Zivile
2014-06-24 23:25
Sveiki, o kur dingo krabu lazdeles? Kuriame sluoksnyje jos turetu buti?