Jūros lydekos užkandėlė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jūros lydeka, be galvų, 1 kilogramas
- Svogūnai, 5 vienetai
- Morkos, 6 vienetai
- Majonezas
Gaminimo instrukcija:
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
» Rašyti komentarą
» Komentarai