Kaimiška sriubikė

Kaimiška sriubikė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Žiediniai kopūstai, 200 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Dešrelės, medžiotojų, 3 vienetai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Bulvės, 6 vienetai
  • Sultinys
Gaminimo instrukcija:

Užkaisti nuplautas bulves virti. Morkas, svogūnus, česnaką, dešreles, kalafiorus apkepti aliejuje su žiupsneliu druskos bei cukraus.
Išimti tris bulves ir atidėti, likusias bulves sutrinti kaip bulvių košę, tada užpilti sultiniu iki norimo tirštumo ir sudėti akepintus produktus bei pjaustytas bulves.
Troškinti apie 10 min ant lėtos ugnies, į pabaigą įdėti sviestuko, krapų, porų. Nuėmus nuo ugnies, užpilti pienuku.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
:)
2015-11-16 23:24
Rūkytos dešrelės su pienu, gali vidurius paleisti nuo tokio derinio
Kaunietis
2015-01-25 23:29
Kokia supermama rašė receptą? Sriubikė, sviestukas, pienukas...
diana
2014-07-02 18:41
labai labai skani sriubyte
Sandra
2012-04-25 17:06
Mano pati megstamiausiai sriuba, labai labai skani siandien ja dar karta virsiu.
gamintoja
2011-10-24 21:52
norejau paklaust koks sultinys labiausiai tinka?