Kakava su prieskoniais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodasis šokoladas, tarkuotas, 30 gramų
- Kakava, 20 gramų
- Pienas, 200 mililitrų
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanduo, 30 mililitrų
- Prieskoniai, puikiai tiks maltas kardamonas, cinamonas ar Kajeno pipirai
Gaminimo instrukcija:
Maišydami mažame puode kaitinkite kakavos miltelius, cukrų bei prieskonius, kol cukrus pradės lydytis. Supilkite vandenį, viską gerai išmaišykite ir sumažinkite temperatūrą, po truputi supilkite pieną.Kai pienas užvirs, suberkite tarkuotą šokoladą, nukelkite nuo ugnies ir viską gerai išmaišykite.Skanaus!
Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
» Rašyti komentarą
» Komentarai