Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Grietinė, 250 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Miltai, 6 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, juodas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaušinius išplakti su cukrumi.
Grietinėje išmaišyti kepimo miltelius ir supilti į išplaktų su cukrumi kiaušinių masę.
Į gautą masę sudėti miltus ir kakavą.
Viską gerai išmaišyti ir kepti 180 °C temperatūroje ~ 1val.
Iškepusį pyragą apipilti ištirpintu šokoladu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai