Kalakutiena su medumi
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalakutiena, filė, 700 gramų
- Medus, tirštas, 100 mililitrų
- Cinamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Ciberžolė, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Gvazdikėliai, 5 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kalakutienos filė pabarstome druska ir pipirais.
Medų sumaišome su cinamonu, ciberžolėmis, kapotu gvazdikėliu ir šiuo mišiniu aptepame mėsą.Tuomet suvyniojame kalakutieną į du sluoksnius folijos ir paliekame 30 min.
Kepame orkaitėje, nevartydami, 30-40 min., 210 laipsnių temperatūroje.
Iškepusią mėsą išimame iš orkaitės ir paliekame dar apie pusvalandį, kad pravėstų.
Tada nuimame foliją, mėsą supjaustome griežinėliais.
Iš folijos padažą supilame į padažinę ir teikiame prie mėsos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-31 11:23
Siandien kepsiu !!! Aciu Auridui uz pastaba ! Geru Naujuju metu !
2016-03-15 18:41