Kalakutienos guliašas

Kalakutienos guliašas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 450 mililitrų
  • Pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Bulvės, 350 gramų
  • Kalakutiena, krūtinėlė, 450 gramų
  • Pomidorai, 4 vienetai
  • Paprika, žalia, 1 vienetas
  • Prieskoniai, vištienai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

1. Šaukštą aliejaus įkaitinkite keptuvėje ir 5 min. troškinkite susmulkintą svogūną, kol suminkštės. Sudėkite nuluptas ir stambiai supjaustytas bulves ir troškinkite dar 2 min. Kiaurasamčiu viską išsemkite.
2. Supilkite likusį aliejų ir sudėkite kubeliais supjaustytą kalakutieną. Apkepkite iš visų pusių. Atgal sudėkite daržoves ir apibarstykite prieskonių mišiniu vištienai bei miltais. Kepkite 2 min. nuolat maišydami. Supilkite vandenį ir užberkite universalius prieskonius, pomidorų pastą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
3. Užvirkite ir sudėkite susmulkintus pomidorus. Troškinkite 20 min.
4. Verdančiame vandenyje 4 min. apvirkite stambiai gabalais supjaustytą papriką; nukoškite ir sudėkite į keptuvę. Kepkite 5-10 min.
5. Galima valgyti pasiskaninus grietine, bet skanu ir be jos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
sandra
2015-11-29 14:45
Ka ten pradziuoje reikia semti su kiaurasamciu- sauksta aliejaus hahaha
Alina
2011-12-01 14:07
kiek pakoregavo receptą, bet naujojau būtent prieskonių mišinį vištienai vegeta natur , nes skoniai prieskonių mišinių visgi skiriasi ir patiekalas kitokio skonio gaunasi.
renata
2011-11-28 14:00
cia greiciau troskinys...