Kalakutienos maltiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalakutiena, mėsa, 800 gramų
- Batonas, riekės, 3 vienetai
- Pienas, 0.8 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, 1.5 stiklinės
- Grietinėlė, 35%
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Šlaunelių ir krūtinėlės mėsa sumalama mėsamale kartu su piene mirkytu batonu, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, įdedama išsukto sviesto, išmaišoma ir, jei reikia, atskiedžiama grietinėlė, daromi maltiniai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ar apkepinami svieste. Tada dar dedami 7—10 min. į orkaitę, kad baigtų kepti.
Prieš tiekiant sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami tirpintu sviestu. Prie kalakutienos maltinių tinka karšti virti žirneliai, keptos bulvės, bulvių ar ryžių košė.
Atskirai tiekiama žaliųjų salotų, marinuotų vaisių ar bruknių košės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-08-08 09:09
Lengva parašyti bet kaip, reikia rašyti kad visi suprastų.
2009-08-08 09:05
Reikia rašyti receptus aiškiau.
2009-08-08 08:59
Neparašyta kaip išsukti tą sviestą. Ir kada pilti grietinėlę ir kuo atskiesti?
2009-08-07 13:02
O kur buvo parasyta pries orkaite kar reikia kepti,tik buvo parasuyta,apvoliojame dziuveseliuose ar apkepame svieste,ar,o ne ir
2009-08-08 09:11