Kalakutienos maltiniai

Kalakutienos maltiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kalakutiena, mėsa, 800 gramų
  • Batonas, riekės, 3 vienetai
  • Pienas, 0.8 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 1.5 stiklinės
  • Grietinėlė, 35%
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Šlaunelių ir krūtinėlės mėsa sumalama mėsamale kartu su piene mirkytu batonu, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, įdedama išsukto sviesto, išmaišoma ir, jei reikia, atskiedžiama grietinėlė, daromi maltiniai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ar apkepinami svieste. Tada dar dedami 7—10 min. į orkaitę, kad baigtų kepti.
Prieš tiekiant sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami tirpintu sviestu. Prie kalakutienos maltinių tinka karšti virti žirneliai, keptos bulvės, bulvių ar ryžių košė.
Atskirai tiekiama žaliųjų salotų, marinuotų vaisių ar bruknių košės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lija
2009-08-08 09:11
Kaip suprasti tam patiekale jei reikia atskieskite grietinėlę.
Amilina
2009-08-08 09:09
Lengva parašyti bet kaip, reikia rašyti kad visi suprastų.
Alina
2009-08-08 09:05
Reikia rašyti receptus aiškiau.
Alina
2009-08-08 08:59
Neparašyta kaip išsukti tą sviestą. Ir kada pilti grietinėlę ir kuo atskiesti?
Inis
2009-08-07 13:02
O kur buvo parasyta pries orkaite kar reikia kepti,tik buvo parasuyta,apvoliojame dziuveseliuose ar apkepame svieste,ar,o ne ir