Kalakutienos maltiniai su migdolais

Kalakutienos maltiniai su migdolais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kalakutiena, krūtinėlė, 800 gramų
  • Batonas, 100 gramų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
  • Razinos, 40 gramų
  • Migdolai, 80 gramų
  • Taukai (kiaulių)
  • Druska
  • Muskatas
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Mėsa sumalama kartu su batonu, apšlakstytu grietine. Sudedami kiaušinių tryniai, razinos, sukapotos petražolės, pagardinama prieskoniais. Migdolai nuplikomi, sukapojami ir įmaišomi į faršą.
Iš mėsos masės formuojami maltinukai, apšlakstomi riebalais, suvyniojami į foliją ir kepami gerai įkaitintoje 180-200°C orkaitėje apie 40 min.
Tiekiami su riebaluose keptomis bulvytėmis, pomidorais, salotų lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai