Kalakutienos maltiniai su migdolais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalakutiena, krūtinėlė, 800 gramų
- Batonas, 100 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Razinos, 40 gramų
- Migdolai, 80 gramų
- Taukai (kiaulių)
- Druska
- Muskatas
- Juodieji pipirai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Mėsa sumalama kartu su batonu, apšlakstytu grietine. Sudedami kiaušinių tryniai, razinos, sukapotos petražolės, pagardinama prieskoniais. Migdolai nuplikomi, sukapojami ir įmaišomi į faršą.
Iš mėsos masės formuojami maltinukai, apšlakstomi riebalais, suvyniojami į foliją ir kepami gerai įkaitintoje 180-200°C orkaitėje apie 40 min.
Tiekiami su riebaluose keptomis bulvytėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai