Kalakutienos pjausniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalakutiena, krūtinėlė, 800 gramų
- Kiauliena, lašiniai, 220 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 1.5 stiklinės
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kalakutiena supjaustoma nestorais gabalais ir gerai išmušama kūjeliu. Ant kiekvieno mėsos gabaliuko uždedama maltų lašiniukų ar kalakuto riebalų. Neaštriąja peilio puse pakapojama, padaromi apvalūs 0,5 cm storio pjausniai, jie pabarstomi druska, pipirais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojomi džiūvėsėliuose ir kepami svieste. Iškepę pjausniai dar keletą minučių dedami į orkaitę. Su pjausniu tiekiama virtų, sviestu apšlakstytų žiedinių kopūstų, žaliųjų žirnelių, keptų bulvių. Ant kiekvieno pjausnio galima uždėti po 2 virtas slyvas.
Lašiniukų galima nedėti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai