Kalėdinė eglutė

Kalėdinė eglutė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 3 gramai
  • Kvietiniai miltai, 380 gramų
  • Pieniškas šokoladas, arba baltasis, 100 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 20-22 proc., 100 mililitrų
  • Kokosas, drožlės, 180 gramų
  • Cukraus pudra, 60 gramų
  • Krakmolas, bulvių, 5 gramai
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestą, kiaušinio trynius, cukrų, grietinę, kepimo miltelius ir miltus išmaišykite. Tešlą išminkykite ir iškočiokite. Išpjaustykite įvairaus dydžio žvaigždes.
Kepkite sausainius 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 minučių.

Kol kepa sausainiai pasigaminkite šokolado glaistą.
Ištirpinkite šokoladą garų vonelėje ir įmaišykite grietinėlę, kokoso drožlės, cukraus pudrą ir krakmolą.
Kiekvieną iškepusį ir pravėsusį sausainį ištepkite šokolado glaistu.
Sausainius sudėkite vieną ant kito mažėjomo tvarka: nuo didžiausio iki mažiausio.

» Rašyti komentarą