Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu

Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, Sūdytos-parūkytos antienos file KITCHEN ME, 80 gramų
  • Kuskusas, 175 gramai
  • Konservuoti jūros kopūstai, konservuoti, 100 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus, alyvuogių, 1 valgomasis šaukštas
  • Kaparėliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Feta sūris, fetos, 200 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:

Į nedidelį puodą supilti vandenį ir užvirti. Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10–12 min., kol kuskuso kruopos bus paruoštos. Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.
Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus. Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais ir suberti trupintą fetą. Gerai sumaišyti.
Uždengti dubenį maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve 1–2 val.
Paruoštas kuskuso salotas sudėti porcijomis, ant salotų patiekti gardžią sūdytą-parūkytą antienos file, o lėkštę dekoruoti kaparėliais. Skanaus!

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Danute
» Rašyti komentarą
» Komentarai