Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antiena, Sūdytos-parūkytos antienos file KITCHEN ME, 80 gramų
- Kuskusas, 175 gramai
- Konservuoti jūros kopūstai, konservuoti, 100 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus, alyvuogių, 1 valgomasis šaukštas
- Kaparėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Feta sūris, fetos, 200 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Į nedidelį puodą supilti vandenį ir užvirti. Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10–12 min., kol kuskuso kruopos bus paruoštos. Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.
Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus. Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais ir suberti trupintą fetą. Gerai sumaišyti.
Uždengti dubenį maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve 1–2 val.
Paruoštas kuskuso salotas sudėti porcijomis, ant salotų patiekti gardžią sūdytą-parūkytą antienos file, o lėkštę dekoruoti kaparėliais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai