Kalėdiniai grybukai

Kalėdiniai grybukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Aguonos
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, baltymai, 3 vienetai
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Cukraus pudra, 10 valgomųjų šaukštų
  • Citrinos rūgštis, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kakava, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius gerai išplakame, supilame cukrų, viską gerai išmaišom. Sudedame vieną stiklinę miltų ir vėl gerai išmaišom. Į grietinę įdedame sodą (taip ji nugesinama). Sudedame grietinę į tešlą. Gerai išmaišome ir sudedame likusius miltus bei vėl išmaišome. Kepame formlėse.

Baltam Glajui: Kiaušinio baltymus gerai iki putų išplakti mikseriu, sudėti cukraus pudrą, gerai gerai išplakti, įdėti rūgštelę ir vėl gerai išplakti.

Grybukų galvoms išlydyti su sviestą(1 šaukštą), supilti cukrų(1 šaukštą), pieną(1 šaukštą) ir kakavą(1 šaukštą) bei keletą minučių pavirti.

Aptepame grybukų kotus baltu  glajumi, pamirkome į aguonas ir laukiame kol išdžius. Tik tada galvas pamirkome į kakavinį glajų ir vėl laukiame kada sustings.

Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ausra
2017-07-30 18:17
eik tu vitalija pati beraste esi tai ko stumi ant kituuuu
lana
2015-12-07 11:56
Ne receptas o rebusas...Gal galima aiškiau...o tai chaosas...Atskirai parašykit kiek ko reikią tešlai...o po to visus ingridientus glajaus gamybai..O dabar sumalėt viską ..ir galvok žmogau
Vitalija
2014-12-10 16:41
Labai neaiskus receptas. Nieko nesuprantu del kiausiniu, ar cia baltymus det ar baltymus ir trynius ar ivelta skirybos klaida, nes lietuviai darosi berasciai.
kuo
2013-12-26 19:09
skiriasi kalediniai grybukai nuo paprastu? cirkas kazkoks
LABAI
2011-01-25 17:23