Kalėdiniai imbieriniai meduoliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 200 gramų
- Cukrus, 225 gramai
- „Dansukker“ auksaspalvis sirupas, 280 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Gvazdikėliai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Imbieras, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Soda, valgomoji, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 480 gramų
- „Dansukker“ cukraus milteliai, arba „Dansukker“ šokolado skonio cukraus miltelių , 240 gramų
- Kiaušiniai, (baltymas), 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Praleiskite puikų laiką su vaikais kepdami žavius meduolius, kuriais galėsite papuošti ir savo kalėdinę eglutę! Naudokite įvairias formas, kurių galite parsisiųsti čia, ar pasiruoškite savo formas. Iškepę meduolius, kvieskite vaikus glajumi dekoruoti meduolių!
Ištirpinkite sviestą, cukrų ir sirupą. Palikite mišinį atvėsti. Į atvėsusį mišinį įmaišykite plaktą kiaušinį, prieskonius ir sodą. Suberkite miltus ir palikite per naktį. Iškočiokite tešlą ir formelėmis išspauskite meduolius. Kepkite apie 8 minutes 200 °C temperatūroje.
Sudėkite visas glajaus sudedamąsias galis į dubenį ir plakite elektriniu plaktuvu, kol mase taps vientisa ir standi. Glajumi dekoruokite meduolius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-07 09:58