Kalėdiniai keksiukai su „Dansukker“

Kalėdiniai keksiukai su „Dansukker“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Miltai, 200 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Slyvos, džiovintos, 300 gramų
  • Kondensuotas pienas, virtas, 200 mililitrų
  • Sviestas, 150 gramų
Papuošimui:
  • „Dansukker“ cukrus, (glajus)
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpiname.
    Kiaušinius su cukrumi išplakame mikseriu.

  2. Sudedam per sietelį ( nebūtina ) pertrintą varškę vanilę ir kepimo miltelius.
    Supilame pravėsintą sviestą.
    Išmaišome mikseriu.

  3. Suberiame miltus ir vėl gerai išmaišome.
    Beriame slyvas - išmaišome.
    Į formelę tešlos pilame 2/3 dalies.

  4. Kepame : 180°C temp. 20-30 min. ( priklauso nuo kiekvienos orkaitės individualiai ) .
    Man išėjo 12 - 14 vienetų keksiukų ( formelės matmenys : apačia 5 cm. viršus 7 cm. aukštis 4 cm.)

  5. Atvėsiname keksiukus. Iš Virto kondensuoto pieno (Pvz. Rududu) ir sviesto pasigaminame kremą, šiuos ingredientus išplakame mikseriu.

  6. Dekoruojamam keksiukui nupjauname viršūnę, kad būtų lygu, aptepame kremu ir iš cukraus masės formuojame norimas dekoracijas.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Inutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
neringa
2015-04-30 15:07
Labai skanu kepiau