Kalėdiniai keksiukai su „Dansukker“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 200 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Miltai, 200 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
- Slyvos, džiovintos, 300 gramų
- Kondensuotas pienas, virtas, 200 mililitrų
- Sviestas, 150 gramų
- „Dansukker“ cukrus, (glajus)
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Sviestą ištirpiname.
Kiaušinius su cukrumi išplakame mikseriu.Sudedam per sietelį ( nebūtina ) pertrintą varškę vanilę ir kepimo miltelius.
Supilame pravėsintą sviestą.
Išmaišome mikseriu.Suberiame miltus ir vėl gerai išmaišome.
Beriame slyvas - išmaišome.
Į formelę tešlos pilame 2/3 dalies.Kepame : 180°C temp. 20-30 min. ( priklauso nuo kiekvienos orkaitės individualiai ) .
Man išėjo 12 - 14 vienetų keksiukų ( formelės matmenys : apačia 5 cm. viršus 7 cm. aukštis 4 cm.)Atvėsiname keksiukus. Iš Virto kondensuoto pieno (Pvz. Rududu) ir sviesto pasigaminame kremą, šiuos ingredientus išplakame mikseriu.
Dekoruojamam keksiukui nupjauname viršūnę, kad būtų lygu, aptepame kremu ir iš cukraus masės formuojame norimas dekoracijas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-30 15:07