Kalėdiniai ledinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 225 gramai
- Vanduo, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Pakaitinkite maždaug iki 160 °C. Gardinkite norimais prieskoniais, pridėkite dažomųjų medžiagų ir papuošimų. Ledinukų pagaliukus sudėkite ant kepimo popieriaus. Prikaistuvio turinį atsargiai užpilkite ant pagaliukų. Palaukite, kol visiškai sukietės. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-06-16 16:39
Šitie saldainiai visai neskanus nes jie yra labai labai saldus tiesiog be galo saldus to de man jie nepatinka!
2016-04-25 20:32
gardu
2016-01-29 21:17
Garad
2016-10-17 15:42