Kalėdinis punšas

Kalėdinis punšas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 250 gramų
  • Pienas, 500 gramų
  • Cinamono lazdelės, 2 vienetai
  • Kiaušinių tryniai, 6 vienetai
  • Romas, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pusė turimo pieno sumaišykite su pusė kiekio cukraus ir užvirkite kartu su cinamono lazdelėmis.

  2. Likusią cukraus dalį supilkite į indą kartu su kiaušinių tryniais. Indą dėkite į karštą vandenį. Viską gerai išplakite iki putų.

  3. Supilkite karštą pieną į trynių masę ir plakite tol, kol masė pradės tirštėti. Perkoškite į kitą indą ir palikite kelioms minutėms, kad atvėstų. Lėtai maišydami supilkite romą. Patiekite su cinamono lazdelėmis ir pabarstykite cinamonu.

Porcijų skaičius: 7
Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai