Kalėdinis punšas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 250 gramų
- Pienas, 500 gramų
- Cinamono lazdelės, 2 vienetai
- Kiaušinių tryniai, 6 vienetai
- Romas, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 7
Pusė turimo pieno sumaišykite su pusė kiekio cukraus ir užvirkite kartu su cinamono lazdelėmis.
Likusią cukraus dalį supilkite į indą kartu su kiaušinių tryniais. Indą dėkite į karštą vandenį. Viską gerai išplakite iki putų.
Supilkite karštą pieną į trynių masę ir plakite tol, kol masė pradės tirštėti. Perkoškite į kitą indą ir palikite kelioms minutėms, kad atvėstų. Lėtai maišydami supilkite romą. Patiekite su cinamono lazdelėmis ir pabarstykite cinamonu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai