Kalėdinis tortas

Kalėdinis tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, 3 vienetai
  • Biskvitas, 1 vienetas
  • Kremas, pakuotė, 2 vienetai
  • Vyšnios, be kauliukų, 1 sauja
  • Biskvitiniai piršteliai, 200 gramų
Papuošimui:
  • Pabarstukai, pakuotė, 1 vienetas
Sirupui:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys, 2 vienetai
  • Vanduo, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Paimame biskvitą ir aptepame jį sirupu (sumaišome sirupui skirtus produktus).

  2. Paruošiame kremą (aš pirkau kremą pakelyje ir gaminau pagal aprašymą ant pakuotės). Ant turimo biskvito tepame sluoksnį kremo. Tada dedame griežinėliais pjaustytus bananaus, vyšnias ir vėl dedame kremo sluoksnį, biskvitą (apšlakstytą sirupu). Taip sluoksniuojame tortą, kol baigiasi produktai.

  3. Viršutinį biskvito sluoksnį padengiame kremu, barstome pabarstukais, o torto kraštus aplipiname biskvitiniais piršteliais. Tortą aprišame gražiu kaspinu.

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai