Kalėdinis tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bananai, 3 vienetai
- Biskvitas, 1 vienetas
- Kremas, pakuotė, 2 vienetai
- Vyšnios, be kauliukų, 1 sauja
- Biskvitiniai piršteliai, 200 gramų
- Pabarstukai, pakuotė, 1 vienetas
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 2 vienetai
- Vanduo, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Paimame biskvitą ir aptepame jį sirupu (sumaišome sirupui skirtus produktus).
Paruošiame kremą (aš pirkau kremą pakelyje ir gaminau pagal aprašymą ant pakuotės). Ant turimo biskvito tepame sluoksnį kremo. Tada dedame griežinėliais pjaustytus bananaus, vyšnias ir vėl dedame kremo sluoksnį, biskvitą (apšlakstytą sirupu). Taip sluoksniuojame tortą, kol baigiasi produktai.
Viršutinį biskvito sluoksnį padengiame kremu, barstome pabarstukais, o torto kraštus aplipiname biskvitiniais piršteliais. Tortą aprišame gražiu kaspinu.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai