Kalėdinis vynas

Kalėdinis vynas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Raudonas vynas, kalėdinis, 1 litras
  • Gvazdikėliai, 6 vienetai
  • Cinamonas, lazdelė, 1 vienetas
  • Citrinos, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Į puodą supilkite vyną. Sudėkite gvazdikėlius, cinamoną. Kaitinkite iki 80 laipsnių. Puodą, kuriame kaitinsite vyną, laikykite uždengtą.
Neužvirinkite, nes išgaruos aromatas. Supilstykite vyną į taures, papuoškite citrinos skiltele. Gerkite karštą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
kestas
2011-12-22 14:14
Gal 30 metu vper SV. KUCIAS, musu seima pasigaminam sio gerimo, tai tikrai geras skonis, tinka visi geri, raudoni vynai. o pumpure3, tegul geria spanguoliu kisieliu
Ruta
2010-02-03 17:20
skanu kai uz lango tokie orai tikrai susildo
inga
2009-12-17 18:09
skanu
Ieva
2009-11-28 12:01
patiko
lady
2009-11-27 15:12
labai skanu ir gerai atsigerti ziemos vakarais kai salta.susildo k: