Kalėdų bandelės su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 30 gramų
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Baravykai, džiovinti, 25 gramai
- Tešla, sluoksniuota, 1 vienetas
- Bazilikas, 15 gramų
- Druska, 15 gramų
- Pipirai, juodieji
- Grietinėlė, 35%, 40 gramų
- Kiauliena, kumpis, 50 gramų
- Baravykai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį ir viską pabarstome prieskoniai ir paliekame pasitroškinti, o prieš tai įmesti ir smulkiai supjaustytą džiovintą baravyką. Po 7 min. supilti grietinėlę ir džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!
» Rašyti komentarą
» Komentarai