Kalėdų pyragas su kriaušėmis ir "DanSukker" miltiniu cukrumi

Kalėdų pyragas su kriaušėmis ir "DanSukker" miltiniu cukrumi
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kriaušės, 1 vienetas
  • „Dansukker“ cukraus milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir dar šiek tiek paplakti.

  2. Kriaušę nuplauti, išpjauti sėklas. Supjaustyti gabaliukais.

  3. Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi , sudėti kriauses ir išpilti tešlą.

  4. Kepti 180°C temp. 40 min.

  5. Kai iškeps, ištraukti iš kepimo formos, apversti ir apibarstyti "Dan Sukker" pudra.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vitalija
» Rašyti komentarą
» Komentarai