Kalėdų pyragas su kriaušėmis ir "DanSukker" miltiniu cukrumi
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 0.5 stiklinės
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kriaušės, 1 vienetas
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir dar šiek tiek paplakti.
Kriaušę nuplauti, išpjauti sėklas. Supjaustyti gabaliukais.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi , sudėti kriauses ir išpilti tešlą.
Kepti 180°C temp. 40 min.
Kai iškeps, ištraukti iš kepimo formos, apversti ir apibarstyti "Dan Sukker" pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai