Kaliaropių blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kaliaropės, 0.5 kilogramo
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
kaliaropes nuvalykite, jas supjaustykite žiedais ar nedideliais gabaliukais ir apvirkite nedideliame vandens kiekyje. Obuolį nulupkite, sujaustykite skiltelėmis ir taip pat išvirkite. Išimkite obuolio bei kaliaropių skilteles iš vandens ir juos sutrinkite per sietelį arba sumalkite mikseriu. Į šią košę berkite nusijotus mltus, supilkite pieną, cukrų, druską, įmuškite kiaušinio trynį. Tuomet išmaišykite, supilkite atskirai išplaktą kiaušinio baltymą ir vėl atsargiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose. Valgykite su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai