Kaliaropių kepsniukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kaliaropės, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, malti, 6 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti. Išplakite kiaušinius. Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels. Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai