Kaliaropių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
?
- Kaliaropės, 2 vienetai
- Pienas, 0.5 litro
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 1 litras
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kaliaropes nuplaukite, nupjaukite jų žievę, o minkštimą supjaustykite kubeliais. Kubelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, pasaldinkite, pasūdykite ir virkite, kol kaliaropės suminkštėja. Svogūną nulupkite, supjaustykite ir pakepkite su sviestu. Į pakeptus svogūnus supilkite miltus, gerai išmaišykite ir tada, nuolat maišydami, pilkite pieną. Šią masę supilkite į išvirusias kaliaropes ir išmaišykite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-16 11:33
Jei dar morkyčių su bulvytėm įpjaustyti tai visai lietuviškas receptas išeitų
Skanu 
Skanu 
2010-09-07 13:28
sita recepta zinojau jau seniai
nes taij yra uzsienietiskas receptas ir man labai artimas sis patiekalas tad man tj kai jau pripratus taij skanu 
nes taij yra uzsienietiskas receptas ir man labai artimas sis patiekalas tad man tj kai jau pripratus taij skanu 
2011-01-06 18:00