Kaliaropių sriuba

Kaliaropių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kaliaropės, 2 vienetai
  • Pienas, 0.5 litro
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 1 litras
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kaliaropes nuplaukite, nupjaukite jų žievę, o minkštimą supjaustykite kubeliais. Kubelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, pasaldinkite, pasūdykite ir virkite, kol kaliaropės suminkštėja. Svogūną nulupkite, supjaustykite ir pakepkite su sviestu. Į pakeptus svogūnus supilkite miltus, gerai išmaišykite ir tada, nuolat maišydami, pilkite pieną. Šią masę supilkite į išvirusias kaliaropes ir išmaišykite.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
kita nuomone
2011-01-06 18:00
gavosi visiska buza, teks ispilt... neskanu kazko truksta, gal poro..
JOLANTA
2010-09-16 11:33
Jei dar morkyčių su bulvytėm įpjaustyti tai visai lietuviškas receptas išeitų Skanu
(anonimas)
2010-09-07 13:28
sita recepta zinojau jau seniai nes taij yra uzsienietiskas receptas ir man labai artimas sis patiekalas tad man tj kai jau pripratus taij skanu