Kaliaropių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kaliaropės, 2 vienetai
- Pienas, 0.5 litro
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 1 litras
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kaliaropes nuplaukite, nupjaukite jų žievę, o minkštimą supjaustykite kubeliais. Kubelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, pasaldinkite, pasūdykite ir virkite, kol kaliaropės suminkštėja. Svogūną nulupkite, supjaustykite ir pakepkite su sviestu. Į pakeptus svogūnus supilkite miltus, gerai išmaišykite ir tada, nuolat maišydami, pilkite pieną. Šią masę supilkite į išvirusias kaliaropes ir išmaišykite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-16 11:33
Jei dar morkyčių su bulvytėm įpjaustyti tai visai lietuviškas receptas išeitų Skanu
2010-09-07 13:28
sita recepta zinojau jau seniai nes taij yra uzsienietiskas receptas ir man labai artimas sis patiekalas tad man tj kai jau pripratus taij skanu
2011-01-06 18:00