Kalmarai kiniškai Jow Yow Yee
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalmarai, švieži, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Krakmolas, kukurūzų, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanduo, 120 mililitrų
- Kiaušiniai, išplaktas, 1 vienetas
- Aliejus, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis. Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską. Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g. aliejaus. Viską gerai išplakti.
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-20 14:17
ziuriu ir as kur tas kinietiskumas... jei jau druska naudojama o ne soja tai labai labai kiniskai - lietuviska
2012-05-05 23:00
pokstini nke gal tuomet gali pasidalinti idejomis.labai butu vertinga info is ziancio zmogaus )))
2010-08-04 10:37
pokstininke tu esi wisiskai teisus.... kinija cia wisai nekwepia... as pats daznai einu i kinieciu restorana pawalgyti.... . cia elementariausias lietuwiskas karbonadas.... tik wietoj kiaulienos.... yra kalmaras....
2010-02-15 08:17
ir kame cia tas kinietiskumas? galejot truputi pasitelkti fantazija,o jei jau drystat kazka rasyt tai bent suprantat ka rasote?Kinieciu virtuve ismanau puikiai,o cia dar toli.
2013-11-25 13:53