Kalmaras vyno padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalmarai, 400 gramų
- Grietinė, 200 gramų
- Baltas vynas, 100 mililitrų
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelėmis.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinkite dar apie 2 minutes.
Patiekite su ryžiais arba makaronais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-16 21:21
niam niam skanu
2009-09-23 14:43
Labai skanu, isimylejome si recepta
2012-06-02 17:11