Kalmaras vyno padaže

Kalmaras vyno padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kalmarai, 400 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelėmis.

  2. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinkite dar apie 2 minutes.

  3. Patiekite su ryžiais arba makaronais.

Porcijų skaičius: 3
» Rašyti komentarą
» Komentarai
andrius
2012-06-02 17:11
Tikrai skanu desimt balu.
as2
2011-02-16 21:21
niam niam skanu
Jurga
2009-09-23 14:43
Labai skanu, isimylejome si recepta