Kalmarų puota
mišrainė "kalmarų puota"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalmarai, 700 gramų
- Riešutai, graikiniai, 100 gramų
- Grybai, konservuoti, 300 gramų
- Sūris, lydytas, varškės, 150 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kalmarus išvirti sūdytame vandenyje, tik nepervirti, atvėsinus supjaustyti smulkiais šiaudeliais.
Konservuotus grybus ir graikinius riešutus pasmulkinti, česnakus smulkiai sukapoti peiliu.
Viską sudėti į dubenį sumaišyti su tepamu lydytu varškės sūreliu ir majonezu.
P. S. grybai turi būti konservuoti ne marinuoti. Šios salotos pirmos dingsta nuo stalo, visiems labai patinka. SKANAUS
» Rašyti komentarą
» Komentarai