Kalmarų puota

Kalmarų puota
mišrainė "kalmarų puota"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kalmarai, 700 gramų
  • Riešutai, graikiniai, 100 gramų
  • Grybai, konservuoti, 300 gramų
  • Sūris, lydytas, varškės, 150 gramų
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalmarus išvirti sūdytame vandenyje, tik nepervirti, atvėsinus supjaustyti smulkiais šiaudeliais.

  2. Konservuotus grybus ir graikinius riešutus pasmulkinti, česnakus smulkiai sukapoti peiliu.

  3. Viską sudėti į dubenį sumaišyti su tepamu lydytu varškės sūreliu ir majonezu.

  4. P. S. grybai turi būti konservuoti ne marinuoti. Šios salotos pirmos dingsta nuo stalo, visiems labai patinka. SKANAUS

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai