Kalmarų žiedai alaus tešloje

Kalmarų žiedai alaus tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Alus, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pienas, 4 valgomieji šaukštai
  • Kalmarai, 1 vienetas
  • Aliejus, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Kalmarą supjausčiau žiedeliais.
Išplakiau kiaušinį su druska. Įmaišiau pieną, alų ir miltus.
Įkaitinau aliejų. Kalmarų žiedus pamirkius tešloje dėjau į verdantį aliejų. Viriau, kol gražiai pagelto apie 1-2 minutes. Išimtus iš aliejaus kalmarų žiedus sudėjau ant popierinių servetėlių, kad riebalai nusivarvėtų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kaka Maiter
2015-02-03 18:44
kas jame yra gera taj alus
daiva
2014-03-10 07:47
geras ir fainas bicas,bet....juoda tinginys