Kalmarų žiedai alaus tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Alus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 4 valgomieji šaukštai
- Kalmarai, 1 vienetas
- Aliejus, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Kalmarą supjausčiau žiedeliais.
Išplakiau kiaušinį su druska. Įmaišiau pieną, alų ir miltus.
Įkaitinau aliejų. Kalmarų žiedus pamirkius tešloje dėjau į verdantį aliejų. Viriau, kol gražiai pagelto apie 1-2 minutes. Išimtus iš aliejaus kalmarų žiedus sudėjau ant popierinių servetėlių, kad riebalai nusivarvėtų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-10 07:47
geras ir fainas bicas,bet....juoda tinginys
2015-02-03 18:44