Karaimų kibinai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 900 gramų
- Aviena, 500 gramų
- Sviestas, tarkuotas, 300 gramų
- Grietinė, riebi, 300 mililitrų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Į dubenį persijokite miltus ir juos išminkykite su sviestu. Supilkite grietinę ir išplaktus kiaušinius. Įberkite porą žiupsnelių druskos. Viską gerai išminkykite ir palaikykite šaldytuve maždaug 2 valandas.
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną - mažais gabalėliais. Įberkite prieskonių ir įpilkite kelis šaukštus vandens.
Tešlą padalinkite į maždaug 20 lygių gabalėlių. Iš kiekvieno formuokite paplotėlius, į vidurį dėkite šaukštą įdaro ir perlenkę perpus suspauskite ir sukite pynutę (lyg darydami virtinius).
Sudėkite į riebalais išteptą skardą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite maždaug 25 minučių gerai įkaitintoje orkaitėje.
Pagaminama 20 kibinų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-15 00:40