Karaimų kibinai

Karaimų kibinai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 900 gramų
  • Aviena, 500 gramų
  • Sviestas, tarkuotas, 300 gramų
  • Grietinė, riebi, 300 mililitrų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį persijokite miltus ir juos išminkykite su sviestu. Supilkite grietinę ir išplaktus kiaušinius. Įberkite porą žiupsnelių druskos. Viską gerai išminkykite ir palaikykite šaldytuve maždaug 2 valandas.

  2. Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną - mažais gabalėliais. Įberkite prieskonių ir įpilkite kelis šaukštus vandens.

  3. Tešlą padalinkite į maždaug 20 lygių gabalėlių. Iš kiekvieno formuokite paplotėlius, į vidurį dėkite šaukštą įdaro ir perlenkę perpus suspauskite ir sukite pynutę (lyg darydami virtinius).
    Sudėkite į riebalais išteptą skardą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite maždaug 25 minučių gerai įkaitintoje orkaitėje.

    Pagaminama 20 kibinų.

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
beata
2015-08-15 00:40
Dedasi sviestas tarkuotas ar smulkiai supjaustytas,kad lengviau tesloje pasiskirstytu.Svogunu reik daugiau.Kibinai turi but astresni,na ir pipirai turi jaustis.Gero apetito.