Karališkas kepsnys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, pjausniai, 2 vienetai
- Čiobreliai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Imbieras
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Avižiniai dribsniai, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 50 gramų
- Pomidorų padažas, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Jautienos pjausnius išmušame pagardiname juodaisiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Mėsą susukame į volelį ir dedame į plastikinį maišelį laikome apie valandą. Avižinius dribsnius paskrudiname keptuvėje. Išplakame kiaušinį. Mėsą pavoliojame miltuose, po to kiaušinyje bei dribsniuose. Kepame ant keptuvėje. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedame ant kepsnių ir dedame į įkaitintą orkaitę apie 10 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai