Karališkieji kotletai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, faršas, 350 gramų
- Sūris, fermentinis arba kietasis, 120 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Duona, išmirkyta piene, 1 riekė
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Juodieji pipirai
- Druska
- Aliejus
- Džiūvėsėliai
- Krapai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su mėsa. Tada supilti 1 kiaušinio baltymą, berti žiupsnį druskos, dėti apie 2 šaukštus miltų, sudėti piene išmirkytą batono riekę, pagardinti druska ir pipirais. Masę kruopščiai išminkykite rankomis.
Sūrį sutarkuoti smulkia tarka ir sumaišyti su trintu česnaku, kiaušinio tryniu ir smulkintais krapais.
Iš mėsos daryti delno dydžio paplotį, dėti įdarą ir suformuoti kotletus.
Kotletus apvolioti džiūvėsiuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-08-01 23:13
Receptas
2016-08-01 12:07
norėjau pasakyt Virginijai Kaupienei,kad valgyt iš vis nesveika
2016-05-19 10:58
O iskur ten krapai atsirado?
2015-11-25 22:19
Ko jus cia nesuprantat lietuviskai raso,kad reikia batono ismirkyto piene.O del druskos cia pagal Jusu norus!
2019-01-25 19:15