Karamelės skonio obuolių uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 500 gramų
- Vanduo, 200 mililitrų
- „Dansukker“ cukrus uogienėms, 200 gramų
- Dansukker šviesusis sirupas, 150 mililitrų
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Maltas kardamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai