Karameliniai saldainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Cukrus, 270 gramų
- Sviestas, arba margarino, 2 valgomieji šaukštai
- Actas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Visus produktus, išskyrus sviestą ir actą, sudėkite į prikaistuvį. Užvirinkite. Virkite, kol pasikeis mišinio spalva, t. y. maždaug 45 minutes. Norėdami įsitikinti, kad karamelė paruošta, įlašinkite jos į šalto vandens puodelį. Jei karamelė sukietėja – karamelė paruošta. Pridėkite sviestą ir actą. Iš karto pilkite mišinį ant riebalais patepto marmurinio paviršiaus ar kepimo popieriaus. Mišiniui pakankamai atvėsus, rankomis jį susukite ir tempkite– kuo daugiau tempsite, tuo lygesnis bus galutinis produktas. Galiausiai supjaustykite gabaliukais.
Patarimas: jei mišinys per daug sukietėja tempiant, pašildykite jį mikrobangų krosnelėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-27 15:01
Skaniai atrodo
2017-02-03 15:26