Karameliniai saldainiai

Karameliniai saldainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
  • Cukrus, 270 gramų
  • Sviestas, arba margarino, 2 valgomieji šaukštai
  • Actas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Visus produktus, išskyrus sviestą ir actą, sudėkite į prikaistuvį. Užvirinkite. Virkite, kol pasikeis mišinio spalva, t. y. maždaug 45 minutes. Norėdami įsitikinti, kad karamelė paruošta, įlašinkite jos į šalto vandens puodelį. Jei karamelė sukietėja – karamelė paruošta. Pridėkite sviestą ir actą. Iš karto pilkite mišinį ant riebalais patepto marmurinio paviršiaus ar kepimo popieriaus. Mišiniui pakankamai atvėsus, rankomis jį susukite ir tempkite– kuo daugiau tempsite, tuo lygesnis bus galutinis produktas. Galiausiai supjaustykite gabaliukais.

Patarimas: jei mišinys per daug sukietėja tempiant, pašildykite jį mikrobangų krosnelėje.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Saule Stankevičiene
2017-02-03 15:26
Puiku , bet nesuprantu kaip daryti skaniai atrodo!!!
deimante
2015-02-27 15:01
Skaniai atrodo