Karameliniai saldainiai
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Grietinėlė, 35%, 200 gramų
 - Cukrus, 270 gramų
 - Sviestas, arba margarino, 2 valgomieji šaukštai
 - Actas, 0.5 arbatinio šaukštelio
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 10
                                        
                    Visus produktus, išskyrus sviestą ir actą, sudėkite į prikaistuvį. Užvirinkite. Virkite, kol pasikeis mišinio spalva, t. y. maždaug 45 minutes. Norėdami įsitikinti, kad karamelė paruošta, įlašinkite jos į šalto vandens puodelį.  Jei karamelė sukietėja – karamelė paruošta. Pridėkite sviestą ir actą. Iš karto pilkite mišinį ant riebalais patepto marmurinio paviršiaus ar kepimo popieriaus. Mišiniui pakankamai atvėsus, rankomis jį susukite ir tempkite– kuo daugiau tempsite, tuo lygesnis bus galutinis produktas. Galiausiai supjaustykite gabaliukais.
Patarimas: jei mišinys per daug sukietėja tempiant, pašildykite jį mikrobangų krosnelėje.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2015-02-27 15:01
Skaniai atrodo
                    
2017-02-03 15:26