Karameliniai saldainiai su riešutais

Karameliniai saldainiai su riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • „Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ , 180 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
  • Graikiniai riešutai, smulkiai trupinti, 100 gramų
  • Šokoladas, juodas, išlydytas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išklokite skardą kepimo popieriumi. Puode ,nuolat maišant, kaitinkite cukrų, sviestą ir vandenį. Virkite iki tirštumo, kol masė pasidarys šviesiai ruda (apie 10-15 minučių). Suberkite graikinius riešutus ir paskleiskite masę ant kepimo popieriaus. Leiskite atvėsti ir supilkite išlydytą juodąjį šokoladą. Stambiai susmulkinkite.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nesakysiu123
2015-01-30 17:46
Gr skanu labai