Karameliniai saldainiai su riešutais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- „Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ , 180 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
- Graikiniai riešutai, smulkiai trupinti, 100 gramų
- Šokoladas, juodas, išlydytas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Išklokite skardą kepimo popieriumi. Puode ,nuolat maišant, kaitinkite cukrų, sviestą ir vandenį. Virkite iki tirštumo, kol masė pasidarys šviesiai ruda (apie 10-15 minučių). Suberkite graikinius riešutus ir paskleiskite masę ant kepimo popieriaus. Leiskite atvėsti ir supilkite išlydytą juodąjį šokoladą. Stambiai susmulkinkite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-30 17:46