Karamelinis obuolių pyragas

Karamelinis obuolių pyragas
Karamelinis obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1
  • Obuoliai, saldžiai rūgštūs, 375
  • „Dansukker“ cukrus, 75 gramai
  • Avižiniai dribsniai, 50 gramų
  • „Dansukker“ cukrus su cinamonu, 1
  • Sviestas, šaltas, 75
Biskvitui:
  • Sviestas, 200
  • „Dansukker“ cukraus milteliai, 180
  • Kiaušiniai, 3
  • Kepimo milteliai, 2
  • Kvietiniai miltai, 250
  • Druska, 1 žiupsnelis
Trupiniams:
  • Kvietiniai miltai, 75 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome plonomis riekelėmis arba kubeliais. Rududu pašildome mikrobangėje, kad suminkštėtų. Sumaišome su obuoliais.

  2. Biskvitas. Minkštą sviestą su cukrumi ir druska plakame iki purumo. Mušame po vieną kiaušinius. Suberiame kepimo miltelius ir persijotus miltus, šaukštu atsargiai išmaišome iki vienalytės masės.

  3. Trupiniai. Suberiame į dubenį sausus produktus, sudedame gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir pirštais triname, kol gausime trupinius.

  4. Į formą pilame biskvitą, krečiame obuolius ir barstome trupinius.

  5. Kepame iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 - 60 min.. Atvėsusį pyragą pabarstome cukraus pudra.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Ramunė Matulienė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vilma
2014-12-03 10:45
ir gražu ir skanu