Karamelinis obuolių pyragas
Karamelinis obuolių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1
- Obuoliai, saldžiai rūgštūs, 375
- „Dansukker“ cukrus, 75 gramai
- Avižiniai dribsniai, 50 gramų
- „Dansukker“ cukrus su cinamonu, 1
- Sviestas, šaltas, 75
- Sviestas, 200
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 180
- Kiaušiniai, 3
- Kepimo milteliai, 2
- Kvietiniai miltai, 250
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kvietiniai miltai, 75 gramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome plonomis riekelėmis arba kubeliais. Rududu pašildome mikrobangėje, kad suminkštėtų. Sumaišome su obuoliais.
Biskvitas. Minkštą sviestą su cukrumi ir druska plakame iki purumo. Mušame po vieną kiaušinius. Suberiame kepimo miltelius ir persijotus miltus, šaukštu atsargiai išmaišome iki vienalytės masės.
Trupiniai. Suberiame į dubenį sausus produktus, sudedame gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir pirštais triname, kol gausime trupinius.
Į formą pilame biskvitą, krečiame obuolius ir barstome trupinius.
Kepame iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 - 60 min.. Atvėsusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-03 10:45