Karamelinis pyragas

Karamelinis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kondensuotas pienas, karamelizuotas, sutirštintas, 1 skardinė
  • Sviestas, 80 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kefyras, 150 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpiname, sumaišome su karamelizuotu pienu (jei sunkiai maišosi, galima truputį pašildyti). Išplakame kiaušinius, įmaišome kefyrą. Įdedame sumaišytą sviestą su karamelę, paplakame, kad viskas susijungtų iki vientisos masės. Atskirame inde miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska. Sujungiame abi mases ir išmaišome.

  2. Tešlą paskirstome kepimo popieriumi išklotoje skardoje (galima pertepti su rūgštesne uogiene) ir kepame iki 175 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Simona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ind
2016-09-22 14:03
Stebuklingas pyragas tiesiog. I recepta miltai neieina, bet pradejus gamint staiga atsiranda
eima
2014-11-01 16:24
O miltu tai huj znaes kiek det...