Karamelinis pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kondensuotas pienas, karamelizuotas, sutirštintas, 1 skardinė
- Sviestas, 80 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kefyras, 150 mililitrų
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sviestą ištirpiname, sumaišome su karamelizuotu pienu (jei sunkiai maišosi, galima truputį pašildyti). Išplakame kiaušinius, įmaišome kefyrą. Įdedame sumaišytą sviestą su karamelę, paplakame, kad viskas susijungtų iki vientisos masės. Atskirame inde miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska. Sujungiame abi mases ir išmaišome.
Tešlą paskirstome kepimo popieriumi išklotoje skardoje (galima pertepti su rūgštesne uogiene) ir kepame iki 175 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-01 16:24
O miltu tai huj znaes kiek det...
2016-09-22 14:03