Karamelizuotos ančiukų širdelės

Karamelizuotos ančiukų širdelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ančių širdelės, arba viščiukų, 10 vienetų
  • Pistacijos, 10 vienetų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Austrių padažas
  • Aitrioji paprika
  • Maltas kuminas
  • Čiobreliai
Gaminimo instrukcija:
  1. PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.

  2. Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės

  3. Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.

  4. Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.

  5. Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: KOTANYI
» Rašyti komentarą
» Komentarai