Karamelizuotos ančiukų širdelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ančių širdelės, arba viščiukų, 10 vienetų
- Pistacijos, 10 vienetų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Austrių padažas
- Aitrioji paprika
- Maltas kuminas
- Čiobreliai
Gaminimo instrukcija:
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.
Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.
Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.
Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.
» Rašyti komentarą
» Komentarai